Karfiol fasírozott

Egy finom karfiolfasírt ebédre vagy vacsorára.
recept,recept fotó,karfiol,Húsnélküli ételek
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
fehér pékáru | 2 ?? | darab kcal | |
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
karfiol | 1 ?? | darab kcal | |
majoránna | 0 ?? | kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 1 ?? | marék kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
fehér pékáru 2 darab • tyúk tojás 1 darab • zsírszegény tej 1,5% • zsemlemorzsa 1 marék • só • fekete bors, őrölt • majoránna
A kenyeret langyos tejbe áztatjuk. Amikor a karfiol kihűlt, összekeverjük a fűszerekkel, tojással, és a beáztatott kenyérrel. Ha nem elég szilárd a massza, még adjunk hozzá egy kevés zsemlemorzsát.

3.
Gombócokat formázunk belőle , megforgatjuk zsemlemorzsában és forró olajban kisütjük.

Jó étvágyat!