szakacsreceptek.hu

Hokkaidó tök édesburgonyával

     

Vitaminnal teli köret, kiváló csirke vagy marha húsok mellé.Fogyókúrázók a szalonnát és a sajtot felcserélhetik préselt fokhagymára.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

35 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Hokaido tök500gramm
Napraforgó olaj3evőkanál
Oravai szalonna80gramm
Parmezán sajt100gramm
Édesburgonya500gramm

1. 

édesburgonya 500 g  napraforgó olaj 3 EK

Egy nagyobb édesburgonyát megpucolunk, szeletekre vágjuk és zsiradékkal kikent sütőedénybe rakjuk.

2. 

hokaido tök 500 g

A hokkaidó tököt megpucoljuk, és eltávolítjuk a magházat. Szeletekre vágjuk és rárakjuk az elkészített burgonyára.

3. 

oravai szalonna 80 g

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk és egyenletesen rárakjuk a tök rétegre,

4. 

Parmezán sajt 100 g

Előmelegített sütőben 20 percig sütjük 200 °C. Megszórjuk reszelt sajttal és még további 10 percig sütjük amíg a sajt el olvad és aranybarna lesz.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés