szakacsreceptek.hu

Hokkaidó tök édesburgonyával

    

Vitaminnal teli köret, kiváló csirke vagy marha húsok mellé.Fogyókúrázók a szalonnát és a sajtot felcserélhetik préselt fokhagymára.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

35 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Parmezán sajt100gramm
hokaido tök500gramm
napraforgó olaj3evőkanál
oravai szalonna80gramm
édesburgonya500gramm

1. 

édesburgonya 500 gramm  napraforgó olaj 3 evőkanál

Egy nagyobb édesburgonyát megpucolunk, szeletekre vágjuk és zsiradékkal kikent sütőedénybe rakjuk.

2. 

hokaido tök 500 gramm

A hokkaidó tököt megpucoljuk, és eltávolítjuk a magházat. Szeletekre vágjuk és rárakjuk az elkészített burgonyára.

3. 

oravai szalonna 80 gramm

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk és egyenletesen rárakjuk a tök rétegre,

4. 

Parmezán sajt 100 gramm

Előmelegített sütőben 20 percig sütjük 200 °C. Megszórjuk reszelt sajttal és még további 10 percig sütjük amíg a sajt el olvad és aranybarna lesz.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés