szakacsreceptek.hu

Csirke ördög darabok

Csirke ördög darabok

    

Sós és csípős csirkedarabok.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

csirkecomb felső 8 darab  szójamártás 30 milliliter  chili paprikás mártás 1 teáskanál

A csirkecombokat megmossuk és két órám keresztül szójás-chillis szószba pácoljuk.

2. 

fokhagyma 2 gerezd  repceolaj 50 milliliter

A megtisztított, felszeletelt fokhagymát olajon megpirítjuk.

3. 

víz 200 milliliter

A csirkedarabokat tegyünk a fokhagymához bőrrel lefelé, és pirítsuk 10 percig. Óvatosan megfordítjuk, hogy a ropogós bőr ne szakadjon le, felöntjük vízzel, és lefedett serpenyőben 20 percig pároljuk.

4. 

kukoricakeményítő ½ evőkanál  kesudió 30 gramm

Adjunk egy kis kukoricakeményítőt a szószhoz, keverjük össze és szórjuk meg a kész csirkét kesudió darabokkal.

Jó étvágyat!

chili paprikás mártás1teáskanál
csirkecomb felső8darab
fokhagyma2gerezd
kesudió30gramm
kukoricakeményítő½evőkanál
repceolaj50milliliter
szójamártás30milliliter
víz200milliliter

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés