RECEPTEK

Csirke ördög darabok

Csirke ördög darabok

Sós és csípős csirkedarabok.

recept,recept fotó,csirkecomb felső,Csirkehús,Gluténmentes ,Laktózmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

chili paprikás mártás1teáskanál
csirkecomb felső8darab
fokhagyma2gerezd
kesudió30gramm
kukoricakeményítő½evőkanál
repceolaj50milliliter
szójamártás30milliliter
víz200milliliter

 

Recept

1. 

csirkecomb felső 8 darab  szójamártás 30 milliliter  chili paprikás mártás 1 teáskanál

A csirkecombokat megmossuk és két órám keresztül szójás-chillis szószba pácoljuk.

2. 

fokhagyma 2 gerezd  repceolaj 50 milliliter

A megtisztított, felszeletelt fokhagymát olajon megpirítjuk.

3. 

víz 200 milliliter

A csirkedarabokat tegyünk a fokhagymához bőrrel lefelé, és pirítsuk 10 percig. Óvatosan megfordítjuk, hogy a ropogós bőr ne szakadjon le, felöntjük vízzel, és lefedett serpenyőben 20 percig pároljuk.

4. 

kukoricakeményítő ½ evőkanál  kesudió 30 gramm

Adjunk egy kis kukoricakeményítőt a szószhoz, keverjük össze és szórjuk meg a kész csirkét kesudió darabokkal.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit