Fokhagymás gyömbéres csirke szeletek
Nagyon finom egy kicsit pikáns csirke szeletek.
recept,recept fotó,fokhagyma,gyömbérgyökér,csirkehús, kicsontozott,Csirkehús,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csicseriborsóliszt | 100 | gramm | |
csirkehús, kicsontozott | 300 | gramm | |
fokhagyma | 2 | gerezd | |
gyömbérgyökér | 10 | gramm | |
natúr joghurt | 2 | evőkanál | |
repceolaj | 100 | milliliter | |
só | 1 | csipet |
Recept
1.
fokhagyma 2 gerezd • gyömbérgyökér 10 gramm • só 1 csipet • natúr joghurt 2 evőkanál
A gyömbért, sót, joghurtot és a préselt fokhagymát jól összekeverjük és így elkészítjük a marinádot.
3.
A csirke szeleteket mindkét oldalról bekenjük a marinádal és lefedjük alufóliával. 30 percre hűvös helyre helyezzük.
Jó étvágyat!