Céklás galuska

Érdekes ízű, lágyan édeskés galuska.
recept,recept fotó,cékla,búzadara,Tészták,Laktózmentes ,Szezonális receptek
Tészták
Hozzávalók
Hozzávalók
| búzadara | 100 361 | gramm kcal | |
| cékla | 150 72 | gramm kcal | |
| finomliszt | 20 70 | gramm kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
| víz | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
Kihűlés után meghámozzuk és finomra (kására) ledaráljuk.


4.
búzadara 100 gramm • finomliszt 20 gramm
Hozzáadjuk a darát és a lisztet. Közepesen sűrű tésztát készítünk.

6.
A galuskákat 8 percig főzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük.

7. Tálalási javaslat
A galuskákat krémlevesekhez, illetve sajtszósszal leöntve főételként is tálalhatjuk.

Jó étvágyat!






















