Érdekes ízű, lágyan édeskés galuska.
recept,recept fotó,cékla,búzadara,Tészták,Laktózmentes
Tészták
Főzőcske
Adag
2
Az elkészítés ideje
—
Nehézség
közepes
2.
Kihűlés után meghámozzuk és finomra (kására) ledaráljuk.
4.
búzadara 100 gramm • finomliszt 20 gramm
Hozzáadjuk a darát és a lisztet. Közepesen sűrű tésztát készítünk.
6.
A galuskákat 8 percig főzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük.
7. Tálalási javaslat
A galuskákat krémlevesekhez, illetve sajtszósszal leöntve főételként is tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
búzadara | 100 | gramm | |
cékla | 150 | gramm | |
finomliszt | 20 | gramm | |
só | - | ||
tyúk tojás | 1 | darab | |
víz | - |