Ahogy hűvösebb lesz az idő, kezdenek visszatérni a konyhába a markánsabb ízek - a testet-lelket melegítő fogások. A szezon zöldségeivel, a különleges és rendkívül izgalmas távol-keleti ízvilág is egyszerűen az asztalra ...
Kiváló dzsem apró, savanykás, kék szőlőből. Az elkészítésénél tartósítószer mentes cukor és befőzési nádcukor került felhasználásra. A dzsem megfelelő sűrűségű, alkalmas palacsintára, süteményekre vagy a krémtorta ...
Egyszerű tortadísz gyerekeknek, akik szeretik a Pokemont. A dekoráció marcipánból készül, kurkumával és széntablettával festve. Almás és áfonyás gyümölcsrudat használunk a nyelv és az arc festéséhez.
E recept szerint finom, fűszeres krémes mártogatót készíthetünk medvehagymával.A mártás kiválóan alkalmas krumplis lángoshoz, húshoz, esetleg chips vagy nachos mártogatásához.
Nagyszerű ínyencség nem csak sörimádók számára. Ez a kenő nem alkalmas gyerekek számára, illetve olyan személyek számára, akik nem szeretik ennek a sajtnak a jellegzetes csípős aromáját.
Sütéshez egy kicsit soványabb hús a legalkalmasabb.A sült oldalas akkor a legfinomabb, ha egy kívül ropogós, belül vaj puha, szaftosan csontról leomló húst kapunk.