RECEPTEK

Borzselé

Borzselé

Recept finom borzseléhez. Alkalmas szendvicsekhez vagy az ünnepi menü kiegészítéseként.

recept,recept fotó,vörösbor, száraz,Agar,kristálycukor,Falatkák,Gluténmentes ,Laktózmentes

Falatkák

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Agar8gramm
citromlé50milliliter
kristálycukor500gramm
vörösbor, száraz0.7liter

 

Recept

1. 

vörösbor, száraz 0.7 liter  Agar 8 gramm  kristálycukor 500 gramm  citromlé 50 milliliter

Keverjük össze az agar port egy kis mennyiségű borban. Adjuk hozzá a maradék hozzávalókat, és hagyjuk felforralni 5 percig ,időnként megkeverjük meg.

2. 

Forrón adagoljuk kisebb üvegekbe, zárjuk le, fordítsuk meg és hagyjuk kihűlni. Hűvös, sötét és száraz helyen tároljuk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés