szakacsreceptek.hu

Borzselé

Borzselé

    

Recept finom borzseléhez. Alkalmas szendvicsekhez vagy az ünnepi menü kiegészítéseként.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

vörösbor, száraz 0.7 liter  Agar 8 gramm  kristálycukor 500 gramm  citromlé 50 milliliter

Keverjük össze az agar port egy kis mennyiségű borban. Adjuk hozzá a maradék hozzávalókat, és hagyjuk felforralni 5 percig ,időnként megkeverjük meg.

2. 

Forrón adagoljuk kisebb üvegekbe, zárjuk le, fordítsuk meg és hagyjuk kihűlni. Hűvös, sötét és száraz helyen tároljuk.

Jó étvágyat!

Agar8gramm
citromlé50milliliter
kristálycukor500gramm
vörösbor, száraz0.7liter

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés