Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Spárgaleves burgonyával
CSIRKEHÚS
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
TÉSZTÁK
Galuska sörsajttal, szalonnával és hagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Brokkolis felfújt
Brokkoli krémleves kesudióval
KALÁCSOK
Almás-kalács fagylalttal
Brokkoli krémleves póréhagymával
Finom kalács tökkel és sajttal
Spagetti brokkoli szósszal
VADHÚS
Töltött fürj baconbe csavarva
FALATKÁK
Sütőtök szuflé
KNÉDLI
Szendvicskenyér knédli
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Tonhal kenő
SÜTEMÉNYEK
Mákos-krémes szelet
Epres-túrós desszert
SERTÉSHÚS
Sertés tekercsek ( spanyol madár)
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
Granko szelet
Tepertős csigák
HALAK
Grillezett tintahal
ÉDES ÉTELEK
Darázsfészek
Túrós pite
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés