Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Spárgaleves burgonyával
CSIRKEHÚS
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
TÉSZTÁK
Galuska sörsajttal, szalonnával és hagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Brokkolis felfújt
Brokkoli krémleves kesudióval
KALÁCSOK
Almás-kalács fagylalttal
Brokkoli krémleves póréhagymával
Finom kalács tökkel és sajttal
Spagetti brokkoli szósszal
VADHÚS
Töltött fürj baconbe csavarva
FALATKÁK
Sütőtök szuflé
KNÉDLI
Szendvicskenyér knédli
TORTÁK
Sütés nélküli almás-mascarpone torta
RIZS
Tejszínes rizs
SERTÉSHÚS
Eredeti lengyel Bigos
SÜTEMÉNYEK
Nugát szelet tejszínhabbal
Fokhagyma leves krumplival
RÉTESEK
Leveles tésztából készült körtés rétes
Karlsbadi knédli
Leves fehér káposztából
Sült csirkemell krumplival
Hússal töltött Cannelloni
Pikáns sütőtökös-répás lepény
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés