Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGLEVESEK
Spárgaleves burgonyával
CSIRKEHÚS
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
TÉSZTÁK
Galuska sörsajttal, szalonnával és hagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Brokkolis felfújt
Brokkoli krémleves kesudióval
KALÁCSOK
Almás-kalács fagylalttal
Brokkoli krémleves póréhagymával
Finom kalács tökkel és sajttal
Spagetti brokkoli szósszal
VADHÚS
Töltött fürj baconbe csavarva
FALATKÁK
Sütőtök szuflé
KNÉDLI
Szendvicskenyér knédli
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés