szakacsreceptek.hu

Japán konyha receptjei

 
Gomashio - szezámos fűszersó

A szezámsó azaz gomashio nem más mint pirított sós szezámmag.Szórhatjuk párolt zöldségre, tehetjük öntetekbe, szósztokba, meghinthetjük vele a rizst, tésztát vagy a halat is.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

alacsony

Kombu Dashi Új recept

Kombu Dashi

Kombu - szárított tengeri alga, amely meglehetősen vastag. Nagyon gazdag ásványi anyagokban, fehérjében, rostban. A japánok általában csupán belefőzik az ételekbe, utána eldobják vagy vékony csíkokra szeletelve ételek díszítésére vagy kiegészítésére alkalmazzák.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

4 h.

Nehézség

alacsony

Iriko Dashi Új recept

Iriko Dashi

A Dashi a japán konyha egyik legfontosabb alapétele. Valójában egy alapléről van szó.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

Csirke ramen

Ízletes japán leves

Főzőcske

Mioo

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Házi sushi

Egészséges és finom ínyencség a távol keletről, amelyet otthon is olyan finomra készíthetünk el, mint egy sushi-bárban.

Főzőcske

Mioo

Az elkészítés ideje

Nehézség

nagy

Awase Dashi

Egy különleges leves recept tengeri Kombu algából és Katsuobushi füstölt tonhal pehelyből.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

Nehézség

közepes

Lazac Teriyaki módra

Gyorsan elkészíthető finom és egészséges étel.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

alacsony

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés