szakacsreceptek.hu

Tavaszi rántotta

    

Hogyan készítsünk el tojásból és friss tavaszi zöldségből - zöldhagyma, retek - egy finom rántottát, amely feltölt vitaminokkal? Íme az egyszerű recept.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
olivaolaj2evőkanál
retek6darab
-
tyúk tojás3darab
víz-
újhagyma2darab

1. 

olivaolaj 2 evőkanál  újhagyma 2 darab  retek 6 darab  víz

A friss zöldhagymáról levágjuk a gyökereit és a zöld szárat, megmossuk, vékony karikákra szeleteljük. A retekről levágjuk a végét és a leveleket, megmossuk, karikákra vágjuk. Egy serpenyőben felforraljuk az olajat, hozzáadjuk a zöldséget és fedő alatt 10 - 15 percig pároljuk, amíg megpuhul a retek. Szükség szerint egy kis vizet is hozzáadunk.

2. 

tyúk tojás 3 darab 

Párolást követően hozzáadjuk a sóval ízesített és felkevert tojást, és rántottát készítünk. Melegen tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés