RECEPTEK

Sárgarépás ananászos kuglóf

Sárgarépás ananászos kuglóf

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Édes és lédús kuglóf, amelyet garantáltan élvezni fog.

recept,recept fotó,répa,ananász, fertőtlenített ,Kuglófok,Receptek babáknak

Kuglófok

Főzőcske

Adag

20

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

ananász, fertőtlenített 300gramm
kristálycukor140gramm
napraforgó olaj80milliliter
porcukor-
répa200gramm
rétesliszt250gramm
rétesliszt-
sütőpor10gramm
teljes zsírtartalmú tej 3,5%150milliliter
tyúk tojás3darab
vaj-

 

Recept

1. 

répa 200 gramm

Tisztítjuk és megmossuk a sárgarépát.

Tisztítjuk és megmossuk a sárgarépát....

2. 

napraforgó olaj 80 milliliter  teljes zsírtartalmú tej 3,5% 150 milliliter

Finomra reszeljük le a sárgarépát, adjunk hozzá olajat, tejet és keverjük össze.

Finomra reszeljük le a sárgarépát, adjunk...

3. 

tyúk tojás 3 darab  kristálycukor 140 gramm

Egy tálba tegyük bele a tojást és a cukrot.

Egy tálba tegyük bele a tojást és a cukrot....

4. 

3-5 percig habosra keverjük ki.

3-5 percig habosra keverjük ki....

5. 

Hozzáadjuk a répát és alaposan összekeverjük.

Hozzáadjuk a répát és alaposan...

6. 

rétesliszt 250 gramm  sütőpor 10 gramm

Végül hozzászórjuk a sütőporral elkevert lisztet, és összekeverjük..

Végül hozzászórjuk a sütőporral elkevert...

7. 

ananász, fertőtlenített  300 gramm

Vágjuk az ananászt kisebb darabokra ...

Vágjuk az ananászt kisebb darabokra ...

...

8. 

,,, és belekeverjük a tésztába.

,,, és belekeverjük a tésztába....

9. 

vaj  rétesliszt

A kuglóf formát kikenjük vajjal és meghintjük lisztel.

A kuglóf formát kikenjük vajjal és meghintjük...

10. 

Beleöntjük a tésztát a formába.

Beleöntjük a tésztát a formába....

11. 

40 percig 180°C fokon sütjük.

40 percig 180°C fokon sütjük....

12. 

porcukor

Borítsuk ki a kihűlt kuglófot, és szórjuk meg átszitált porcukorral.

Borítsuk ki a kihűlt kuglófot, és szórjuk meg...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés