Sárgarépás ananászos kuglóf

Édes és lédús kuglóf, amelyet garantáltan élvezni fog.
recept,recept fotó,répa,ananász, fertőtlenített ,Kuglófok,Receptek babáknak,Szezonális receptek
Kuglófok
Hozzávalók
Hozzávalók
ananász, fertőtlenített | 300 180 | gramm kcal | |
kristálycukor | 140 563 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 80 720 | milliliter kcal | |
porcukor | 0 ?? | kcal | |
répa | 200 90 | gramm kcal | |
rétesliszt | 250 890 | gramm kcal | |
rétesliszt | 0 ?? | kcal | |
sütőpor | 10 8 | gramm kcal | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 150 96 | milliliter kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal | |
vaj | 0 ?? | kcal |
Recept

2.
napraforgó olaj 80 milliliter • teljes zsírtartalmú tej 3,5% 150 milliliter
Finomra reszeljük le a sárgarépát, adjunk hozzá olajat, tejet és keverjük össze.


4.
3-5 percig habosra keverjük ki.

5.
Hozzáadjuk a répát és alaposan összekeverjük.

6.
rétesliszt 250 gramm • sütőpor 10 gramm
Végül hozzászórjuk a sütőporral elkevert lisztet, és összekeverjük..


8.
,,, és belekeverjük a tésztába.


10.
Beleöntjük a tésztát a formába.

11.
40 percig 180°C fokon sütjük.


Jó étvágyat!