Sárgarépás ananászos kuglóf
Édes és lédús kuglóf, amelyet garantáltan élvezni fog.
recept,recept fotó,répa,ananász, fertőtlenített ,Kuglófok,Receptek babáknak
Kuglófok
Hozzávalók
Hozzávalók
ananász, fertőtlenített | 300 | gramm | |
kristálycukor | 140 | gramm | |
napraforgó olaj | 80 | milliliter | |
porcukor | - | ||
répa | 200 | gramm | |
rétesliszt | 250 | gramm | |
rétesliszt | - | ||
sütőpor | 10 | gramm | |
teljes zsírtartalmú tej 3,5% | 150 | milliliter | |
tyúk tojás | 3 | darab | |
vaj | - |
Recept
2.
napraforgó olaj 80 milliliter • teljes zsírtartalmú tej 3,5% 150 milliliter
Finomra reszeljük le a sárgarépát, adjunk hozzá olajat, tejet és keverjük össze.
4.
3-5 percig habosra keverjük ki.
5.
Hozzáadjuk a répát és alaposan összekeverjük.
6.
rétesliszt 250 gramm • sütőpor 10 gramm
Végül hozzászórjuk a sütőporral elkevert lisztet, és összekeverjük..
8.
,,, és belekeverjük a tésztába.
10.
Beleöntjük a tésztát a formába.
11.
40 percig 180°C fokon sütjük.
Jó étvágyat!