RECEPTEK

Provanszál paradicsomleves olívabogyóval

Provanszál paradicsomleves olívabogyóval

Finom frissítő leveske.

recept,recept fotó,hámozott paradicsom konzerv,olivabogyó paprikával,Zöldséglevesek,Gluténmentes

Zöldséglevesek

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Parmezán sajt-
balzsamecet1evőkanál
csillipaprika1darab
hagyma100gramm
hámozott paradicsom konzerv200gramm
kristálycukor1.5evőkanál
olivabogyó paprikával80gramm
olivaolaj30milliliter
paradicsomszósz1liter
szárított bazsalikom2teáskanál
szárított paradicsom50gramm
1.5teáskanál
víz1liter

 

Recept

1. 

hagyma 100 gramm  szárított paradicsom 50 gramm  olivaolaj 30 milliliter

A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A szárított paradicsomot kis kockákra szeleteljük. Mindkét alapanyagot olívaolajon megpirítjuk.

2. 

olivabogyó paprikával 80 gramm  csillipaprika 1 darab  paradicsomszósz 1 liter

Hozzáadjuk a felvágott olívabogyókat ,csilipaprikát és a paradicsom szószt. Összekeverjük...

3. 

víz 1 liter   1.5 teáskanál  kristálycukor 1.5 evőkanál  balzsamecet 1 evőkanál  szárított bazsalikom 2 teáskanál

...és forró vizet öntünk hozzá. Sózzuk, cukrozzuk, ecetet és bazsalikomot adunk hozzá. 25 percig főzzük.

4. 

hámozott paradicsom konzerv 200 gramm

A megadott idő után hozzá keverjük az apróra vágott hámozott paradicsom konzervet vagy a hámozott friss paradicsomot. Szükség szerint még megsózzuk és szórhatunk hozzá még egy kevés bazsalikomot, Rövid ideig főzzük.

5. 

Parmezán sajt

Tálalhatjuk parmezán sajttal a tetején.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit