RECEPTEK

Hajdina dió zabkása

Hajdina dió zabkása

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Egészséges és meleg hajdina zabkása télen reggelire.

recept,recept fotó,dió,hajdina,Reggeli kása,Laktózmentes ,Gluténmentes

Reggeli kása

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

aszalt szilva

25

68

gramm

kcal

dió

2

203

evőkanál

kcal

fahéj, őrölt

0

??

kcal

hajdina

40

136

gramm

kcal

méz

0

??

kcal

szárított áfonya

25

63

gramm

kcal

víz

240

0

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

hajdina 40 gramm  víz 240 milliliter  aszalt szilva 25 gramm  szárított áfonya 25 gramm

A hajdinát megmossuk szitán keresztül folyó víz alatt. Egy edénybe tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a megmosott szeletelt szilvát és az áfonyát. Forraljuk fel és főzzük fedő alatt 20 percig, hogy a hajdina a lehető legnagyobb mértékben szétfőljön. Hagyjuk kihűlni a fogyasztási hőmérsékletre ...

A hajdinát megmossuk szitán keresztül folyó...

2. 

dió 2 evőkanál  fahéj, őrölt  méz

... és belekeverjük az apróra vágott diót. Keverjünk hozzá fahéjat és a mézet ízlés szerint.

... és belekeverjük az apróra vágott diót....

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés