RECEPTEK

Hajdina dió zabkása

Hajdina dió zabkása

Egészséges és meleg hajdina zabkása télen reggelire.

recept,recept fotó,dió,hajdina,Reggeli kása,Gluténmentes ,Laktózmentes

Reggeli kása

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

aszalt szilva25gramm
dió2evőkanál
fahéj, őrölt-
hajdina40gramm
méz -
szárított áfonya25gramm
víz240milliliter

 

Recept

1. 

hajdina 40 gramm  víz 240 milliliter  aszalt szilva 25 gramm  szárított áfonya 25 gramm

A hajdinát megmossuk szitán keresztül folyó víz alatt. Egy edénybe tesszük, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a megmosott szeletelt szilvát és az áfonyát. Forraljuk fel és főzzük fedő alatt 20 percig, hogy a hajdina a lehető legnagyobb mértékben szétfőljön. Hagyjuk kihűlni a fogyasztási hőmérsékletre ...

2. 

dió 2 evőkanál  fahéj, őrölt  méz

... és belekeverjük az apróra vágott diót. Keverjünk hozzá fahéjat és a mézet ízlés szerint.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit