RECEPTEK

Csirkemell fehér penészgombás sajttal

Csirkemell fehér penészgombás sajttal

Finom és lédús csirkemell.

recept,recept fotó,csirkemell,Camembert sajt,Csirkehús

Csirkehús

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Csirkehús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Camembert sajt120gramm
csirkemell300gramm
finomliszt1evőkanál
olivaolaj50milliliter
repceolaj3evőkanál
rum2evőkanál
-
víz50milliliter
worcester szósz50milliliter

 

Recept

1. 

olivaolaj 50 milliliter  rum 2 evőkanál  worcester szósz 50 milliliter  csirkemell 300 gramm 

Olajból, rumból és worcester szószból pácot készítünk. A csirkemelleket megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk és fél órára az elkészített pácba mártjuk.

2. 

finomliszt 1 evőkanál  víz 50 milliliter  repceolaj 3 evőkanál

Az így elkészített húst olajon 4 percenként megsütjük, mindkét oldaláról ezután meghintjük liszttel, felöntjük vízzel, és lefedve 5-8 percig pároljuk.

3. 

Camembert sajt 120 gramm

A kész csirkemellekre sajtot teszünk, ami a forró ételen szépen feloldódik. A sajtos csirke mellekhez főtt burgonyát vagy zöldségsalátát tálalunk.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit