Csirkemell fehér penészgombás sajttal

Finom és lédús csirkemell.
recept,recept fotó,csirkemell,Camembert sajt,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
Camembert sajt | 120 347 | gramm kcal | |
csirkemell | 300 330 | gramm kcal | |
finomliszt | 1 53 | evőkanál kcal | |
olivaolaj | 50 440 | milliliter kcal | |
repceolaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
rum | 2 72 | evőkanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 50 0 | milliliter kcal | |
worcester szósz | 50 38 | milliliter kcal |
Recept
1.
olivaolaj 50 milliliter • rum 2 evőkanál • worcester szósz 50 milliliter • csirkemell 300 gramm • só
Olajból, rumból és worcester szószból pácot készítünk. A csirkemelleket megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk és fél órára az elkészített pácba mártjuk.

2.
finomliszt 1 evőkanál • víz 50 milliliter • repceolaj 3 evőkanál
Az így elkészített húst olajon 4 percenként megsütjük, mindkét oldaláról ezután meghintjük liszttel, felöntjük vízzel, és lefedve 5-8 percig pároljuk.

3.
Camembert sajt 120 gramm
A kész csirkemellekre sajtot teszünk, ami a forró ételen szépen feloldódik. A sajtos csirke mellekhez főtt burgonyát vagy zöldségsalátát tálalunk.
Jó étvágyat!