Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Juhtúrós tönkölybúza dara baconnel
TÉSZTÁK
Sült tészta spenóttal és szalonnával
Húsos-gombás nyárs
Galuska sörsajttal, szalonnával és hagymával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
ActiFry hermelin dióval
Káposzta szalonnával
SÓS SÜTEMÉNYEK
Káposztás leveles tésztából készült kalács
Káposztás fasírozott
Juhtúrós pirog
PULYKAHÚS
Pulykacomb hagymán
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Szőlőszósz középkori módra
MARHAHÚS
Bélszín tejszínes mártással
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Tonhal kenő
SÜTEMÉNYEK
Mákos-krémes szelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Tejfölös-kapros leves
Epres-túrós desszert
Sertés tekercsek ( spanyol madár)
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
Dobos torta szelet
Granko szelet
Havas piskóta sütemény
ÉDES ÉTELEK
Darázsfészek
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés