Krumpli, hagyma, fokhagyma és még további hozzávalók...a kerti kandallóban egy kis tűz, falusi egy kissé kopott edények ...és el is kezdhetjük :) Az időt és a porciók számat nem mérjük :)
Ennek a régi levesnek az eredeti receptje alapján katlanban készül, parázson sült burgonyával. Mi viszont bemutatjuk ennek a finom levesnek a modern konyhában való egyszerű elkészítését.
Nem az a lényeg, hogy mi a neve, hanem az, hogy mennyire ízlik Önnek!... és nem ijednek meg attól, hogy saját maguk készítsék el. A házilag elkészített a legfinomabb.
Burgonyából készült "galuska" Pecorino sajtból és tejszínből készült öntettel. A Gnocchit megvásárolhatjuk boltban is, és néhány perc alatt megfőzzük vízben, vagy házilag elkészítjük a receptünk szerint, amelyet szintén ezen ...
Finom pangasius tejfölös-mustáros mártással leöntve, főt krumplival és pirított cukkinival. A halat és a krumplit a legegyszerűbben gőzfazékban készíthetjük el.