szakacsreceptek.hu

Savanyú káposzta vörös hagymával

    

Gyorsan elkészíthető párolt káposztás köret, amely kiváló mindenféle sült húshoz.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
kovászos káposzta600gramm
kristálycukor2evőkanál
sertészsír1evőkanál
víz150milliliter
vöröshagyma150gramm

1. 

kovászos káposzta 600 gramm

A káposztát leöblítjük folyó víz alatt. Lecsepegtetjük.

2. 

vöröshagyma 150 gramm  sertészsír 1 evőkanál

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és forró zsíron megpirítjuk.

3. 

kristálycukor 2 evőkanál  víz 150 milliliter

Hozzáadjuk a káposztát és egy kis cukrot, illetve felöntjük vízzel. Megkeverjük és fedő alatt időnkénti keverés mellett puhára pároljuk (kb 10-15 percig).

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés