RECEPTEK

Répás sütemény túróval

Répás sütemény túróval

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Kiváló répaszelet finom túró krémmel.

recept,recept fotó,répa,lágy túró,Sütemények

Sütemények

Főzőcske

Adag

20

Az elkészítés ideje

45 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

aszalt barack-
kristálycukor150gramm
kristálycukor2evőkanál
lágy túró500gramm
napraforgó olaj150milliliter
porcukor4evőkanál
répa420gramm
sütőpor10gramm
teljes kiőrlésű tönköly liszt300gramm
tyúk tojás3darab
vaj200gramm
vaníliás puding -por37gramm
víz100milliliter
zsírszegény tej 1,5%250milliliter

 

Recept

1. 

répa 420 gramm  víz 100 milliliter

A sárgarépát megpucoljuk és vízzel együtt turmixoljuk ki.

A sárgarépát megpucoljuk és vízzel együtt...

2. 

kristálycukor 150 gramm  tyúk tojás 3 darab

A tojásokat cukorral verjük fel.

A tojásokat cukorral verjük fel....

3. 

teljes kiőrlésű tönköly liszt 300 gramm  sütőpor 10 gramm  napraforgó olaj 150 milliliter

Hozzáadjuk a lisztet, sütőport, olajt és a végén a turmixol sárgarépát. Minden együtt össze keverünk.

Hozzáadjuk a lisztet, sütőport, olajt és a...

4. 

A tésztát, sütőpapírral bélelt sütőlapra öntjük.

A tésztát, sütőpapírral bélelt sütőlapra...

5. 

15 percig 200°C fokon sütjük.

15 percig 200°C fokon sütjük....

6. A krém elkészítése

zsírszegény tej 1,5% 250 milliliter  vaníliás puding -por 37 gramm  kristálycukor 2 evőkanál

Tejből, puding porból és cukorból pudingot főzzünk. Hagyjuk kihűlni,

Tejből, puding porból és cukorból pudingot...

7. 

porcukor 4 evőkanál  vaj 200 gramm

A szobahőmérsékletű vajat cukorral habosra keverünk.

A szobahőmérsékletű vajat cukorral habosra...

8. 

lágy túró 500 gramm

A vajhoz hozzáadjuk a túrót és a pudingot és alaposan összekeverjük.

A vajhoz hozzáadjuk a túrót és a pudingot és...

9. 

A tésztát két részre vágjuk.

A tésztát két részre vágjuk....

10. 

Mindkét félre rávisszük a krémet.

Mindkét félre rávisszük a krémet....

11. 

aszalt barack

Az egyik felét a másikra tesszük. A tetejét apróra vágott szárított barackkal szórjuk meg.

Az egyik felét a másikra tesszük. A tetejét...

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés