Répás sütemény túróval

Kiváló répaszelet finom túró krémmel.
recept,recept fotó,répa,lágy túró,Sütemények
Sütemények
Hozzávalók
Hozzávalók
aszalt barack | 0 ?? | kcal | |
kristálycukor | 150 603 | gramm kcal | |
kristálycukor | 2 121 | evőkanál kcal | |
lágy túró | 500 510 | gramm kcal | |
napraforgó olaj | 150 1349 | milliliter kcal | |
porcukor | 4 156 | evőkanál kcal | |
répa | 420 189 | gramm kcal | |
sütőpor | 10 8 | gramm kcal | |
teljes kiőrlésű tönköly liszt | 300 1020 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal | |
vaj | 200 1468 | gramm kcal | |
vaníliás puding -por | 37 132 | gramm kcal | |
víz | 100 0 | milliliter kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | 250 120 | milliliter kcal |
Recept

3.
teljes kiőrlésű tönköly liszt 300 gramm • sütőpor 10 gramm • napraforgó olaj 150 milliliter
Hozzáadjuk a lisztet, sütőport, olajt és a végén a turmixol sárgarépát. Minden együtt össze keverünk.

4.
A tésztát, sütőpapírral bélelt sütőlapra öntjük.

5.
15 percig 200°C fokon sütjük.

6. A krém elkészítése
zsírszegény tej 1,5% 250 milliliter • vaníliás puding -por 37 gramm • kristálycukor 2 evőkanál
Tejből, puding porból és cukorból pudingot főzzünk. Hagyjuk kihűlni,


9.
A tésztát két részre vágjuk.

10.
Mindkét félre rávisszük a krémet.

11.
Az egyik felét a másikra tesszük. A tetejét apróra vágott szárított barackkal szórjuk meg.

Jó étvágyat!