Rántott csirkemell

Klasszikus csirkemell, amelyet tálalhatunk burgonyapürével, krumplisalátával, rizzsel, vagy csak egyszerűen kenyérrel és uborkával.
recept,recept fotó,csirkemell,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
| csirkemell | 1000 1100  | gramm kcal  | |
| finomliszt | 0 ??  | kcal  | |
| napraforgó olaj | 0 ??  | kcal  | |
| só | 0 ??  | kcal  | |
| tyúk tojás | 3 264  | darab kcal  | |
| zsemlemorzsa | 0 ??  | kcal  | |
| zsírszegény tej 1,5% | 50 24  | milliliter kcal  | 
Recept

2.
tyúk tojás 3 darab • zsírszegény tej 1,5% 50 milliliter • só • finomliszt • zsemlemorzsa
A tojást tejjel és sóval felverjük. Előkészítjük a sima lisztet és a zsemlemorzsát. A csirkehúst megsózzuk.

3.
A szeleteket lisztben, tojásban majd zsemlemorzsában panírozzuk.

4.
Egy serpenyőben forró olajban 10 percig sütjük lefedve, majd 10 perc után megfordítjuk és a másik felét is 10 percig sütjük, de már nem fedjük le.

Jó étvágyat!























