Rántott csirkemell

Klasszikus csirkemell, amelyet tálalhatunk burgonyapürével, krumplisalátával, rizzsel, vagy csak egyszerűen kenyérrel és uborkával.
recept,recept fotó,csirkemell,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemell | 1000 1100 | gramm kcal | |
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
napraforgó olaj | 0 ?? | kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal | |
zsemlemorzsa | 0 ?? | kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | 50 24 | milliliter kcal |
Recept

2.
tyúk tojás 3 darab • zsírszegény tej 1,5% 50 milliliter • só • finomliszt • zsemlemorzsa
A tojást tejjel és sóval felverjük. Előkészítjük a sima lisztet és a zsemlemorzsát. A csirkehúst megsózzuk.

3.
A szeleteket lisztben, tojásban majd zsemlemorzsában panírozzuk.

4.
Egy serpenyőben forró olajban 10 percig sütjük lefedve, majd 10 perc után megfordítjuk és a másik felét is 10 percig sütjük, de már nem fedjük le.

Jó étvágyat!