szakacsreceptek.hu

Piskótatészta

    

Egy recept a legfinomabb piskótatésztára.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:   

 

 
 
finomliszt5evőkanál
kristálycukor4evőkanál
napraforgó olaj2evőkanál
sütőpor12gramm
tyúk tojás4darab
zsírszegény tej 1,5%-

1. 

tyúk tojás 4 darab  kristálycukor 4 evőkanál

A tojás sárgáját elválasztjuk a fehérjétől. A fehérjéből kemény habot készítünk. A vége előtt cukrot adunk hozzá.

2. 

finomliszt 5 evőkanál  napraforgó olaj 2 evőkanál  zsírszegény tej 1,5%

Tojássárgáját, olajat és lisztet összekeverünk. Majd tejjel ritkítjuk.

3. 

sütőpor 12 gramm

A végén óvatosan hozzáadjuk a felvert habot és a sütőport.

4. 

A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Jól előmelegített sütőben 160 fokon körülbelül 30 percig sütjük, amíg a teteje nem kezd kicsit barnulni.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés