RECEPTEK

Palacsintás ínyencség

Palacsintás ínyencség

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Palacsinta kicsit másképpen, megbolondítva fahéj és alma kombinációjával. Mivel a palacsintákat vastagabbra készítjük, így időt is megtakaríthatunk.

recept,recept fotó,finomliszt,zsírszegény tej 1,5%,alma ,Palacsinták

Palacsinták

Főzőcske

Adag

4

Adag tömege

232 g

Adag energiatartalma

300 kcal

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

alma

2

183

darab

kcal

cukrász öntet, csokoládés

15

89

gramm

kcal

fahéj, őrölt

¼

4

teáskanál

kcal

finomliszt

150

521

gramm

kcal

kristálycukor

1

61

evőkanál

kcal

szódavíz

50

0

milliliter

kcal

sárgabarack lekvár

20

39

gramm

kcal

tyúk tojás

1

88

darab

kcal

vaníliacukor

1

73

csomag

kcal

zsírszegény tej 1,5%

300

144

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

finomliszt 150 gramm  zsírszegény tej 1,5% 300 milliliter  tyúk tojás 1 darab  szódavíz 50 milliliter  kristálycukor 1 evőkanál  vaníliacukor 1 csomag

Egy tálban felverjük a tojást, tejet, cukrot és vanília cukrot, lisztet, szódát, sütőport, és lágy tésztát készítünk.

Egy tálban felverjük a tojást, tejet, cukrot...

2. 

alma  2 darab  fahéj, őrölt ¼ teáskanál

A palacsintasütőn felolvasztjuk a vajat, hozzáadunk vékony szeletekre vágott almát és rövid ideig pirítjuk, amíg meg nem puhul az alma.

A palacsintasütőn felolvasztjuk a vajat,...

3. 

Az almát ezt követően megszórjuk fahéjjal és óvatosan leöntjük a tészta felével.

Az almát ezt követően megszórjuk fahéjjal és...

4. 

sárgabarack lekvár 20 gramm

Lassan megsütjük a vastagabb palacsintát mindkét oldaláról, majd amikor készen van, megkenjük vastagabb réteg őszibarack lekvárral.

Lassan megsütjük a vastagabb palacsintát...

5. 

Ezzel a móddal elkészítjük a másik palacsintát is, és amikor készen van, ráhelyezzük a másik palacsintán lévő lekváros rétegre.

Ezzel a móddal elkészítjük a másik...

6. 

cukrász öntet, csokoládés 15 gramm

A kész palacsintát leöntjük olvasztott csokoládéval.

A kész palacsintát leöntjük olvasztott...

7. 

Háromszögekre vágjuk és tejszínhabban a tetején tálaljuk.

Háromszögekre vágjuk és tejszínhabban a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés