szakacsreceptek.hu

Morzsa

    

A morzsa kiváló kelt és nem kelt gyümölcsös kalácsok tetejének díszítésére. Elkészítése roppant egyszerű, élég csak betartani a mennyiség szabályokat 2:1:1 ( 2 rész liszt, 1 rész cukor és 1 rész vaj )

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

Nehézség

alacsony

 

kategóriak:   

 

 
 

1. 

vaj  porcukor

A tálba helyezzük a puha vajat ( kb 40 gr ) és hozzáadjuk a cukrot ( szintén 40 gr )

2. 

darás liszt

Hozzáadjuk a lisztet ( pl. 80 gr ).

3. 

A tésztát jól összedolgozzuk és ezután szétmorzsoljuk :)

4. 

A morzsát használat előtt egy órára a hűtőbe helyezzük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés