Májgaluska levesbetét
![Májgaluska levesbetét](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00000756/img_hu_4x3/majgaluska-levesbetet_00180.jpg)
Egy finom levesben a májgaluska nagyon jó, laktató tud lenni.
recept,recept fotó,csirkemáj,búzadara,,Laktózmentes
kategóriak
Laktózmentes
Recept
1.
csirkemáj 150 gramm • tyúk tojás 2 darab
A májat megtisztítjuk, apróra vágjuk, vagy ha szárnyasmájjal dolgozunk, akkor éles késsel elkaparjuk,
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000756/small/IMG_4532w.jpg)
2.
Hozzáadjuk a tojást összekeverjük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000756/small/IMG_4533w.jpg)
3.
Ha nem szeretnénk hogy nagyobb vagy kisebb darabok legyen a galuskában akkor még botmixerrel turmixoljuk át a májat.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000756/small/IMG_4534w.jpg)
4.
búzadara 100 gramm
Hozzáadjuk a búzadarát. Jól összekeverjük, majd 5 percet pihentetjük, hogy a búzadara kicsit megszívhassa magát
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000756/small/IMG_4535w.jpg)
6.
És 10 perc alatt készre főzzük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00000756/small/IMG_4537w.jpg)
Jó étvágyat!