Májgaluska levesbetét
Egy finom levesben a májgaluska nagyon jó, laktató tud lenni.
recept,recept fotó,csirkemáj,búzadara,,Laktózmentes
kategóriak
Laktózmentes ›
Recept
1.
csirkemáj 150 gramm • tyúk tojás 2 darab
A májat megtisztítjuk, apróra vágjuk, vagy ha szárnyasmájjal dolgozunk, akkor éles késsel elkaparjuk,
2.
Hozzáadjuk a tojást összekeverjük.
3.
Ha nem szeretnénk hogy nagyobb vagy kisebb darabok legyen a galuskában akkor még botmixerrel turmixoljuk át a májat.
4.
búzadara 100 gramm
Hozzáadjuk a búzadarát. Jól összekeverjük, majd 5 percet pihentetjük, hogy a búzadara kicsit megszívhassa magát
6.
És 10 perc alatt készre főzzük.
Jó étvágyat!