szakacsreceptek.hu

Májgaluska levesbetét

Májgaluska levesbetét

    

Egy finom levesben a májgaluska nagyon jó, laktató tud lenni.

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

kategóriak:   

 

 
 
búzadara100gramm
csirkemáj150gramm
-
tyúk tojás2darab
víz-

1. 

csirkemáj 150 gramm  tyúk tojás 2 darab

A májat megtisztítjuk, apróra vágjuk, vagy ha szárnyasmájjal dolgozunk, akkor éles késsel elkaparjuk,

2. 

Hozzáadjuk a tojást összekeverjük.

3. 

Ha nem szeretnénk hogy nagyobb vagy kisebb darabok legyen a galuskában akkor még botmixerrel turmixoljuk át a májat.

4. 

búzadara 100 gramm

Hozzáadjuk a búzadarát. Jól összekeverjük, majd 5 percet pihentetjük, hogy a búzadara kicsit megszívhassa magát

5. 

víz 

Sós, forró vízbe kanállal galuskákat szaggatunk.

6. 

És 10 perc alatt készre főzzük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés