Májgaluska levesbetét

Egy finom levesben a májgaluska nagyon jó, laktató tud lenni.
recept,recept fotó,csirkemáj,búzadara,,Laktózmentes
kategóriak
Laktózmentes ›Hozzávalók
Hozzávalók
búzadara | 100 361 | gramm kcal | |
csirkemáj | 150 180 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
víz | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
csirkemáj 150 gramm • tyúk tojás 2 darab
A májat megtisztítjuk, apróra vágjuk, vagy ha szárnyasmájjal dolgozunk, akkor éles késsel elkaparjuk,

2.
Hozzáadjuk a tojást összekeverjük.

3.
Ha nem szeretnénk hogy nagyobb vagy kisebb darabok legyen a galuskában akkor még botmixerrel turmixoljuk át a májat.

4.
búzadara 100 gramm
Hozzáadjuk a búzadarát. Jól összekeverjük, majd 5 percet pihentetjük, hogy a búzadara kicsit megszívhassa magát

6.
És 10 perc alatt készre főzzük.

Jó étvágyat!