Karácsonyi kávés keksz

Ropogós keksz a karácsonyi asztalra.
recept,recept fotó,fekete kávé- instant,vaj,Aprósütemény,Karácsony
Aprósütemény
Hozzávalók
Hozzávalók
| cukrász öntet, csokoládés | 0 ?? | kcal | |
| darált mandula | 50 288 | gramm kcal | |
| fehércsokoládé | 0 ?? | kcal | |
| fekete kávé- instant | 2 29 | teáskanál kcal | |
| finomliszt | 200 694 | gramm kcal | |
| porcukor | 75 291 | gramm kcal | |
| só | 1 0 | csipet kcal | |
| tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
| vaj | 150 1101 | gramm kcal |
Recept
1.
finomliszt 200 gramm • porcukor 75 gramm • fekete kávé- instant 2 teáskanál • darált mandula 50 gramm • só 1 csipet • vaj 150 gramm • tyúk tojás 1 darab
Egy tálba beleszórjuk a lisztet, cukrot, kávét és az őrölt mandulát.

2.
Tésztát gyúrunk belőle, amelyet a hűtőben állni hagyjuk egy órát.

3.
A tésztát hengerformára alakítjuk, és egyenletesen 30 darabra vágjuk. Minden darabot golyó formára dolgozunk ki. A golyókat sütőpapírral kirakott tepsire rakunk, elegendő távolságra egymástól. Ezután a kezünkkel kis

4.

6.

Jó étvágyat!























