szakacsreceptek.hu

Gesztenyés nyelvecskék

    

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
csokoládé 85%70gramm
gesztenyepüré, fagyasztott250gramm
piskóta50gramm
rum3evőkanál
vaj50gramm
vaníliacukor8gramm

1. A gesztenyés massza elkészítése

gesztenyepüré, fagyasztott 250 gramm  rum 3 evőkanál  vaj 50 gramm

A gesztenyepürét egy tálban kiolvasztjuk. Hozzáadunk rumot és egy kevés vajat.

A gesztenyés massza elkészítése

2. Tészta készítése

piskóta 50 gramm  vaníliacukor 8 gramm

A piskótát mixerben felaprítjuk, és vaníliacukorral együtt hozzákeverjük a gesztenyés masszához.

Tészta készítése

3. 

Kézzel kidolgozzuk a tésztát.

4. 

csokoládé 85% 70 gramm

Kisebb nyelvecskéket formálunk, és csokoládé mázba mártjuk.

5. 

Díszítéshez tejszínt és gesztenye darabokat használunk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés