szakacsreceptek.hu

Gesztenyés nyelvecskék

     

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

niska

 

kategóriak:   

 

 
 
Csokoládé 85%70gramm
Gesztenyepüré, fagyasztott250gramm
Piskóta50gramm
Rum3evőkanál
Vaj50gramm
Vaníliacukor8gramm

1. A gesztenyés massza elkészítése

gesztenyepüré, fagyasztott 250 g  rum 3 EK  vaj 50 g

A gesztenyepürét egy tálban kiolvasztjuk. Hozzáadunk rumot és egy kevés vajat.

A gesztenyés massza elkészítése

2. Tészta készítése

piskóta 50 g  vaníliacukor 8 g

A piskótát mixerben felaprítjuk, és vaníliacukorral együtt hozzákeverjük a gesztenyés masszához.

Tészta készítése

3. 

Kézzel kidolgozzuk a tésztát.

4. 

csokoládé 85% 70 g

Kisebb nyelvecskéket formálunk, és csokoládé mázba mártjuk.

5. 

Díszítéshez tejszínt és gesztenye darabokat használunk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés