Fehérborból készült puncs
Egy finom meleg puncs a hideg téli estékre.
recept,recept fotó,fehér bor,rum,Szirupok és teák,Laktózmentes ,Gluténmentes
Szirupok és teák
Hozzávalók
Hozzávalók
citrom | 1 | darab | |
citromlé | - | ||
fahély egész | 2 | darab | |
fehér bor | 500 | milliliter | |
kristálycukor | 100 | gramm | |
rum | 100 | milliliter | |
szegfűszeg- egész | 10 | darab | |
víz | 300 | milliliter | |
őrölt csillagánizs | 3 | darab |
Recept
1.
víz 300 milliliter • kristálycukor 100 gramm • fahély egész 2 darab • őrölt csillagánizs 3 darab • szegfűszeg- egész 10 darab
Vizet, cukrot és a fűszereket felforraljuk.
4.
...és a rumot.
5.
citrom 1 darab
A puncsba belerakunk vékony karikákra vágott, meghámozott citrom szeleteket. A forró puncsot azonnal tálalhatjuk.
Jó étvágyat!