Fehérborból készült puncs

Egy finom meleg puncs a hideg téli estékre.
recept,recept fotó,fehér bor,rum,Szirupok és teák,Laktózmentes ,Gluténmentes
Szirupok és teák
Hozzávalók
Hozzávalók
| citrom | 1 ?? | darab kcal | |
| citromlé | 0 ?? | kcal | |
| fahély egész | 2 ?? | darab kcal | |
| fehér bor | 500 410 | milliliter kcal | |
| kristálycukor | 100 402 | gramm kcal | |
| rum | 100 239 | milliliter kcal | |
| szegfűszeg- egész | 10 ?? | darab kcal | |
| víz | 300 0 | milliliter kcal | |
| őrölt csillagánizs | 3 ?? | darab kcal |
Recept
1.
víz 300 milliliter • kristálycukor 100 gramm • fahély egész 2 darab • őrölt csillagánizs 3 darab • szegfűszeg- egész 10 darab
Vizet, cukrot és a fűszereket felforraljuk.


4.
...és a rumot.

5.
citrom 1 darab
A puncsba belerakunk vékony karikákra vágott, meghámozott citrom szeleteket. A forró puncsot azonnal tálalhatjuk.

Jó étvágyat!
























