Nemzeti konyha
Több
APRÓSÜTEMÉNY
Boros teasütemény
CSIRKEHÚS
Csirke Cacciatore
RIZOTTÓ
Sárgarépás rizottó
MARHAHÚS
Darált marhahús burgonyás-sajtos pürével
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fehérborból készült puncs
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Patiszonfőzelék
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
SERTÉSHÚS
Töltött besütött kifli
Krémes sütőtök szelet
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés