szakacsreceptek.hu

Fehér bor a receptben

 
Sárgarépás rizottó

Egyszerű és finom étel néhány ismert alapanyagból, krémes állaggal, kiegészítve sós-savanyú kapri bogyóval. Kapri bogyó helyet használhatunk például zöld olíva bogyót, vagy apróra vágott savanyú uborkát is.

Főzőcske

Michal

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

közepes

Fehérborból készült puncs

Egy finom meleg puncs a hideg téli estékre.

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

közepes

Darált marhahús burgonyás-sajtos pürével

Ízletes marhahús zöldséggel és sajttal ízesített burgonyapürével. Kiváló ebédhez vagy vacsorához. Garantáltan mindenkinek ízleni fog!

Főzőcske

Dada

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés