Nemzeti konyha
Több
KACSAHÚS
Kacsamell gyümölcsszósszal
Körtés kacsasült
HÚSLEVESEK
Borscs - orosz céklaleves
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Meggyes-narancsos puncs
Karácsonyi puncs
Fehérborból készült puncs
KALÁCSOK
Túrós kalácsok
BEFŐTTEK
Körte befőzése
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés