Datolyás muffin

Finom cukormentes muffin.
recept,recept fotó,datolya,vaj,rétesliszt,Muffinok,
Muffinok
kategóriak
Muffinok ›Hozzávalók
Hozzávalók
datolya | 160 452 | gramm kcal | |
fehércsokoládé | 0 ?? | kcal | |
napraforgómag | 0 ?? | kcal | |
rétesliszt | 100 356 | gramm kcal | |
sütőpor | 12 9 | gramm kcal | |
tyúk tojás | 2 176 | darab kcal | |
tönkölyliszt, sima | 60 54 | gramm kcal | |
vaj | 100 734 | gramm kcal | |
víz | 100 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
datolya 160 gramm • víz 100 milliliter • vaj 100 gramm
Magozzuk ki a datolyákat, és öntsünk rá vizet. Hagyjuk állni 15 percig. Megolvasztjuk a vajat és hagyjuk kihűlni.

2.
Ezután a datolyákat pépesítjük.

3.
Hozzá turmixoljuk a vajat...


5.
rétesliszt 100 gramm • tönkölyliszt, sima 60 gramm • sütőpor 12 gramm
Öntsük a folyékony keveréket egy tálba, adjunk hozzá lisztet és sütőport is. Alaposan keverjük össze.

6.
Fagylaltkanál segítségével osszuk szét a tésztát a muffin formába helyezett papír muffin kosárkákba.

7.
A kanál másik oldalát használva barázdákat hozunk létre a muffinok felületén ..


9.
15 percig előmelegített sütőben, 185 ° C-on sütjük.


11.
Tálalhatjuk.

Jó étvágyat!