RECEPTEK
Egy kiló kiváló házi disznósajt, amitől megnyalja a tíz ujját is.
Egyszerűen elkészíthető vacsora, kezdő szakácsoknak is ajánlott ;)
Dédszüleink tradicionális étele. Főleg a téli hónapokban fogyasztották, amikor már a pincék teli voltak krumplival, hagymával és a hordóban már ott volt a savanyú káposzta és a kamrában ott lógott a szalonna.
Négyfajta babból és csicseriborsóból készült sűrű leves finom füstölt csülökkel. A levesből nagyobb mennyiséget ajánlatos főzni, mert valószínűleg ebből fog akarni reggelizni, ebédelni, és vacsorázni is, az ellenállhatatlan ...
Egyszerű rakott krumpli nem előre megfőzött burgonyából. Savanyú uborkával és tartár mártással tálalhatjuk.
Az így elkészített burgonya ugyanolyan finom, mint ha főtt burgonyából készítenénk. Előnye viszont a sokkal rövidebb elkészítési idő.
Egyszerű recept egy igazán ízletes ebédhez spárgából. Burgonyával tálaljuk.
A megadott mennyiség két nagyobb sütőlap elkészítésére szolgál, körülbelül tizenhat éhes száj számára. Az étel eléggé laktató. Melegen tálaljuk.
Kiváló ebéd nem csak férfiaknak. Viszont ezt a finomságot ők fogják a legjobban értékelni, és az égig dicsérik majd Önt :) Az előkészítés elég igényes a konyha levegőjére :), különösen a sör sajt olvasztásakor kell megfelelő ...
Főzzünk csehszlovák klasszikusokat félkész termékekből és fedezzük fel a régmúlt idők ízét :)
Egy egyszerű recept, az igazán kedvelt francia rakott krumplira. Nagyszerű választás ebédre mindenki számára.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés