Lágy, krémes házilag készített fagylalt. A fagylalt a legfinomabb az elkészítését követő 4-5 óra után. Ha tovább van a fagyasztóban akkor keményebb lesz. Ekkor hagyjuk kicsit felengedni és botmixerrel turmixoljuk ki. És újra lágy ...
A császármorzsa vagy daramorzsa egy osztrák eredetű, zsírban sült tésztadesszert. A bécsi konyha egyik legismertebb édessége, porcukorral meghintve és gyümölcs befőttel tálaljuk.
Valami finomság a puding szerelmeseinek! Próbálja ki ezt a sütés nélküli kekszből, piskótából, pudingból, banánból, tejszínhabból és túróból készült desszertet! Ne felejtse el! Akkor ízlik a legjobban, ha jól hűtött!
Édes felfújt, tele rostokkal, különösen a gyerekeknek fog tetszeni. Felnőttek, főleg férfiak szeretik desszertnek :) Meggy vagy más kedvenc befőttel tálaljuk.