Hagyományos nyári zöldségsaláta korai fejes káposztából, korai sárgarépából, uborkából, paradicsomból, zöldhagymából édes-savanyú öntettel. A saláta kiváló húsból készült ételekhez is.
Egy forró ital, amely megfázás esetén gyors segítséget nyújthat. Napi két bögrével ajánlatos elfogyasztani, reggel és este. Az alkohol tartalom végett nem ajánlatos gyerekek számára.
Pikáns sűrű szósz isteni illattal. A friss zöldfűszerek tartósításának nagyszerű módja a pestokészítés. A pesto mára szinte gyűjtőfogalommá vált a gasztronómiában - régen túlnőtt már az eredeti genovai alaprecepten. Pesto ...
Finoman édeskés vajas leves tavaszi karalábéval, sárgarépával, zöldborsóval, és tavaszi burgonyával... Nem csak gyerekeknek ízlik, hanem a felnőttek is nagyon szeretik.
Lágy, krémes házilag készített fagylalt. A fagylalt a legfinomabb az elkészítését követő 4-5 óra után. Ha tovább van a fagyasztóban akkor keményebb lesz. Ekkor hagyjuk kicsit felengedni és botmixerrel turmixoljuk ki. És újra lágy ...
A klasszikus párizsi saláta megújított verziója, amely minőségi szalámiból, zöldségből és majonézből tevődik össze. Minden ízlelőbimbója oda lesz érte.