szakacsreceptek.hu

Rántotta tavaszi hagymával

    

Nagyon finom tavaszi rántotta, reggelire vagy esetleg vacsorára.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
bazsalikom-
natúr joghurt3evőkanál
salátauborka½darab
¼teáskanál
tyúk tojás4darab
vaj30gramm
újhagyma70gramm

1. 

újhagyma 70 gramm  vaj 30 gramm

A tavaszi hagymát kis karikákra vágjuk fel és vajon megpirítjuk.

2. 

tyúk tojás 4 darab  bazsalikom   ¼ teáskanál

Miután a hagyma egy picit megpuhult, hozzáadjuk a tojást és felvágott friss bazsalikom levelet.Óvatosan összekeverjük.

3. 

natúr joghurt 3 evőkanál

Majd hozzáadjuk a joghurtot és újra jól összekeverjük.

4. 

A rántotta így keményebb lesz de viszont sokkal krémesebb állagú lesz.

5. 

salátauborka ½ darab

Tálalhatjuk egy uborka héjon, egy éles kés segítségével óvatosan levágjuk az uborka héját.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés