Nemzeti konyha
Több
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Cézár saláta sült burgonyával
Káposztasaláta almával és banánnal
Céklasaláta citromfűvel
KUGLÓFOK
Kuglóf teljes kiőrlésű lisztből
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Tofu savanyú káposztával
PULYKAHÚS
Rántott pulykamellfilé joghurtos pácban
Pulykamell joghurtos, medvehagymás mártásban
MUFFINOK
Mákos-répás kalácsok
FALATKÁK
Joghurtos, sajtos lepény
HALAK
Rántott hal kapros tésztában
Édesburgonya csicseriborsóval és joghurtos uborkás dresszing salátával
Bundás karfiol
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Tonhal kenő
SÜTEMÉNYEK
Mákos-krémes szelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Tejfölös-kapros leves
Epres-túrós desszert
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
Granko szelet
Havas piskóta sütemény
ÉDES ÉTELEK
Darázsfészek
TÉSZTÁK
Juhtúrós sztrapacska
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés