Grillezett érlelt sajt, amerikai mogyoróval
Camambert vagy hasonló sajt, alufóliában grillen elkészítve. Kiváló ínyencség.
recept,recept fotó,pogácsasajt, kvargli,sós pörkölt földimogyoró,Falatkák,Nyári grill receptek
Falatkák
Hozzávalók
Hozzávalók
grill fűszerkeverék | - | ||
kenyér | 100 | gramm | |
olivaolaj | - | ||
pogácsasajt, kvargli | 4 | darab | |
sós pörkölt földimogyoró | - |
Recept
1.
pogácsasajt, kvargli 4 darab
Előkészítünk az asztalra 4 darab (kb. 25x25cm) alufóliát. Egy tányérra előkészítjük a sajtokat.
3.
Az alufólia közepébe csepegtetünk egy teáskanálnyi olajat, majd ráhelyezzük a kenyeret. minden kenyérre egy karika sajtot.
4.
grill fűszerkeverék • sós pörkölt földimogyoró
A sajtot lágyan megfűszerezzük. Hozzáadjuk a sós mogyorót.
5.
Batyukat készítünk...
6.
...majd a forró grillre rakjuk és 10 percig sütjük.
7.
Majd levesszük a grillről, és még becsomagolva legalább 5 percig hűlni hagyjuk (a sajt kicsit szilárdabb lesz). Majd kicsomagoljuk, és vagy egyenesen az alufóliáról, mint alátétről fogyaszthatjuk, vagy óvatosan áthelyezzük tányérra.
Jó étvágyat!