szakacsreceptek.hu

Édes burgonya parmezánnal

Édes burgonya parmezánnal

    

Finom fűszeres batáta, olajjal és sajttal. Kiváló köret melynek elkészítése csak rövid időt vesz igénybe és beillatozza az egész konyhát.

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

édesburgonya 2 darab

A burgonyát meghámozzuk és vastagabb szeletekre vágjuk.

2. 

repceolaj 2 evőkanál    fekete bors, őrölt  szurokfű (oregánó) 1 teáskanál  szárított bazsalikom 1 teáskanál

Fűszerezzük és olajban megforgatjuk.

3. 

Sütőpapírral bélelt sütőlapra rakjuk a burgonyákat egymástól egy picit távol.

4. 

22 percig 220°C fokon sütjük.

5. 

Parmezán sajt 50 gramm

A még forró burgonyákat azonnal megszórjuk a parmezánnal.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés