RECEPTEK

Édes burgonya parmezánnal

Édes burgonya parmezánnal

Finom fűszeres batáta, olajjal és sajttal. Kiváló köret melynek elkészítése csak rövid időt vesz igénybe és beillatozza az egész konyhát.

recept,recept fotó,Parmezán sajt,édesburgonya,Burgonyából készült köretek,Gluténmentes

Burgonyából készült köretek

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Parmezán sajt50gramm
fekete bors, őrölt-
repceolaj2evőkanál
szurokfű (oregánó)1teáskanál
szárított bazsalikom1teáskanál
-
édesburgonya2darab

 

Recept

1. 

édesburgonya 2 darab

A burgonyát meghámozzuk és vastagabb szeletekre vágjuk.

2. 

repceolaj 2 evőkanál    fekete bors, őrölt  szurokfű (oregánó) 1 teáskanál  szárított bazsalikom 1 teáskanál

Fűszerezzük és olajban megforgatjuk.

3. 

Sütőpapírral bélelt sütőlapra rakjuk a burgonyákat egymástól egy picit távol.

4. 

22 percig 220°C fokon sütjük.

5. 

Parmezán sajt 50 gramm

A még forró burgonyákat azonnal megszórjuk a parmezánnal.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit