Édes burgonya parmezánnal
Finom fűszeres batáta, olajjal és sajttal. Kiváló köret melynek elkészítése csak rövid időt vesz igénybe és beillatozza az egész konyhát.
recept,recept fotó,Parmezán sajt,édesburgonya,Burgonyából készült köretek,Gluténmentes
Burgonyából készült köretek
Hozzávalók
Hozzávalók
Parmezán sajt | 50 | gramm | |
fekete bors, őrölt | - | ||
repceolaj | 2 | evőkanál | |
szurokfű (oregánó) | 1 | teáskanál | |
szárított bazsalikom | 1 | teáskanál | |
só | - | ||
édesburgonya | 2 | darab |
Recept
2.
repceolaj 2 evőkanál • só • fekete bors, őrölt • szurokfű (oregánó) 1 teáskanál • szárított bazsalikom 1 teáskanál
Fűszerezzük és olajban megforgatjuk.
3.
Sütőpapírral bélelt sütőlapra rakjuk a burgonyákat egymástól egy picit távol.
4.
22 percig 220°C fokon sütjük.
Jó étvágyat!