Nemzeti konyha
Több
PALACSINTÁK
Sült palacsintás tészta dióval
ÉDES ÉTELEK
Töltött kelt kalács.
KALÁCSOK
Aludttejes sütemény őszibarackkal
PULYKAHÚS
Pulykamell barackkal és mozzarellával
TORTÁK
Vidám húsvéti Nyuszi torta
ÉDES REGGELI
Gofri gyümölccsel és karamell likőrrel
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
Túrós sütemény őszibarackkal
Tejszínes piskótatorta
Túrós-őszibarackos desszert
Őszibarackos zselétorta
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés