Nemzeti konyha
Több
APRÓSÜTEMÉNY
Boros teasütemény
ZÖLDSÉGLEVESEK
Gazpacho
PÉKSÜTEMÉNY
Olíva spirálok
TÉSZTÁK
Tonhalas tészta
FALATKÁK
Cookies zabkásából
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Kenő hermelin sajtból
Mediterrán cipók
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rántott tofu
HÚSSALÁTÁK
Majonézes krumplisaláta
Linguine cukorborsóval
Sajtos - cukkinis lepények
Kenő Gorgonzolával
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés