RECEPTEK

Kenő hermelin sajtból

Kenő hermelin sajtból

Ezt a nagyszerű kenőt nem csak kenyérre vagy péktermékre kenheti. Kiváló akár zöldségek töltelékeként is, mint például (töltött) paprikába, paradicsomba vagy uborkába.

recept,recept fotó,túró, zsírszegény,Hermelin sajt,Kenhető ételek és krémek

Kenhető ételek és krémek

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

10 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Hermelin sajt100gramm
fekete bors, őrölt-
hagyma50gramm
mortadella szalámi50gramm
-
tyúk tojás1darab
túró, zsírszegény80gramm
vaj40gramm

 

Recept

1. 

hagyma 50 gramm  túró, zsírszegény 80 gramm  vaj 40 gramm

A vajat lágy túróval kikeverjük. Hozzáadjuk az apróra reszelt kis hagyma felét.

2. 

Hermelin sajt 100 gramm  mortadella szalámi 50 gramm  tyúk tojás 1 darab  fekete bors, őrölt 

A hermelint, szalámit és a keményre főtt tojást ledaráljuk és összekeverjük a kikevert túrós vajjal. A kenőt sóval és fekete borssal ízesítjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit