szakacsreceptek.hu

Grillezett zöldségnyársak pesztóval

    

Kitűnő grillezett finomság, nem csak vegetáriánusok részére.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Feta sajt80gramm
bazsalikom10levél
cherry paradicsom150gramm
cuketti150gramm
fenyőmag15gramm
fokhagyma1gerezd
olivaolaj2evőkanál
zöld olivabogyó30gramm

1. 

fenyőmag 15 gramm  bazsalikom 10 levél  fokhagyma 1 gerezd  olivaolaj 2 evőkanál

A pesztó elkészítése a páchoz a következő. A pirított fenyőmagot, bazsalikomot és a foghagymát jól összemixeljük . Majd összekeverjük és leöntjük olajjal.

2. 

Feta sajt 80 gramm  cuketti 150 gramm  cherry paradicsom 150 gramm  zöld olivabogyó 30 gramm

A feta sajtot kockákra a cukkinit pedig félkarikákra vágjuk. A nyársra fokozatosan felszúrjuk a cherry paradicsomot, sajtot, cukkinit és a zöld olívabogyót.

3. 

A nyársakat belerakjuk a pesztó pácba, és 20 percig hagyjuk hűvös helyen pácolódni. Néhányszor a nyársakat megkeverjük a marinádal.

4. 

A nyársakat elhelyezzük a forró grillező serpenyőbe vagy a grillen lévő alufóliára. Kb 4 percig grillezzük, közben forgatjuk a nyársakat.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés