RECEPTEK

Grillezett zöldségnyársak pesztóval

Grillezett zöldségnyársak pesztóval

Kitűnő grillezett finomság, nem csak vegetáriánusok részére.

recept,recept fotó,cukkini,cherry paradicsom,Húsnélküli ételek,Nyári grill receptek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes

Húsnélküli ételek

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

20 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Feta sajt80gramm
bazsalikom10levél
cherry paradicsom150gramm
cukkini150gramm
fenyőmag15gramm
fokhagyma1gerezd
olivaolaj2evőkanál
zöld olivabogyó30gramm

 

Recept

1. 

fenyőmag 15 gramm  bazsalikom 10 levél  fokhagyma 1 gerezd  olivaolaj 2 evőkanál

A pesztó elkészítése a páchoz a következő. A pirított fenyőmagot, bazsalikomot és a foghagymát jól összemixeljük . Majd összekeverjük és leöntjük olajjal.

2. 

Feta sajt 80 gramm  cukkini 150 gramm  cherry paradicsom 150 gramm  zöld olivabogyó 30 gramm

A feta sajtot kockákra a cukkinit pedig félkarikákra vágjuk. A nyársra fokozatosan felszúrjuk a cherry paradicsomot, sajtot, cukkinit és a zöld olívabogyót.

3. 

A nyársakat belerakjuk a pesztó pácba, és 20 percig hagyjuk hűvös helyen pácolódni. Néhányszor a nyársakat megkeverjük a marinádal.

4. 

A nyársakat elhelyezzük a forró grillező serpenyőbe vagy a grillen lévő alufóliára. Kb 4 percig grillezzük, közben forgatjuk a nyársakat.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit