szakacsreceptek.hu

Grillezett zöldségnyársak pesztóval

Kitűnő grillezett finomság, nem csak a vegetariánusok számára.

 

Adag: 2

Az elkészítés ideje: 20 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 
Bazsalikom10levél
Cherry paradicsom150gramm
Cuketti150gramm
Fenyőmag15gramm
Feta sajt80gramm
Fokhagyma1gerezd
Olivaolaj2evőkanál
Zöld olivabogyó30gramm

1. 

fenyőmag 15 g  bazsalikom 10 levél  fokhagyma 1 gerezd  olivaolaj 2 EK

Pesztót a marinádra pirított fenyőmag, bazsalikom és fokhagyma összemixelésével készítjük el. Az egészet összekeverjük és leöntjük olajjal.

2. 

Feta sajt 80 g  cuketti 150 g  cherry paradicsom 150 g  zöld olivabogyó 30 g

A feta sajtot kockára vágjuk a cukettit pedig félkörökre. A nyársra fokozatosan felszúrjuk a cherry paradicsomot, sajtot, cukkinit és a zöld olivabogyót.

3. 

A nyársat bemártjuk a pesztó marinádba, és 20 percig hagyjuk hűvös helyen pácolódni. Néha a nyársakat összekeverjük a marináddal.

4. 

A nyársakat elhelyezzük a forró grillező serpenyőbe vagy a grillen lévő alufóliába. Esetenkénti megforgatással úgy 4 percig grillezzük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés