Nemzeti konyha
Több
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
HALAK
Süllő provence-i módon
FALATKÁK
Polipocska a harmadik emeletről
ActiFry marinált lazac
KNÉDLI
Lágy párolt knédli
CSIRKEHÚS
Actifry Csirke nyárson
Csirke tekercsek káposztával és szilvával
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirke vajon, pirított babbal
Csirke hagymamártásban
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Gyors halkenő
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
Sült sertéscomb
APRÓSÜTEMÉNY
Grillázs szelet
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
Krémes barackos szelet
DESSZERTEK POHARAKBAN
Őszi almás pohár
ÉDES ÉTELEK
Aranygaluska kalácsból
Csirkemell ázsiai módra
ZÖLDSÉGLEVESEK
Nyári zöldséges borscs leves
Sertésszelet kenyérszószban
Töltött fasírozott
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit