Nemzeti konyha
Több
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
HALAK
Süllő provence-i módon
FALATKÁK
Polipocska a harmadik emeletről
ActiFry marinált lazac
KNÉDLI
Lágy párolt knédli
CSIRKEHÚS
Actifry Csirke nyárson
Csirke tekercsek káposztával és szilvával
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirke vajon, pirított babbal
Csirke hagymamártásban
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Gyors halkenő
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés