Nemzeti konyha▼
Több▼
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
HALAK
Süllő provence-i módon
FALATKÁK
Polipocska a harmadik emeletről
ActiFry marinált lazac
KNÉDLI
Lágy párolt knédli
CSIRKEHÚS
Actifry Csirke nyárson
Csirke tekercsek káposztával és szilvával
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirke vajon, pirított babbal
Csirke hagymamártásban
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Gyors halkenő
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
Epres sütemény mascarponeval
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Ananász sütemény
APRÓSÜTEMÉNY
Kókuszos bojtocska
A hóhér lendülete
Egyszerű hidegtálak elkészítése
ÉDES ÉTELEK
Teljes kiőrlésű fánk
Fasírozott
Halfilé sajtos töltelékkel
Lepényhal fűszervajjal
Káposztás csirke combok
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés