Nemzeti konyha▼
Több▼
HALSALÁTÁK
Tonhal saláta
HALAK
Süllő provence-i módon
FALATKÁK
Polipocska a harmadik emeletről
ActiFry marinált lazac
KNÉDLI
Lágy párolt knédli
CSIRKEHÚS
Actifry Csirke nyárson
Csirke tekercsek káposztával és szilvával
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirke vajon, pirított babbal
Csirke hagymamártásban
SERTÉSHÚS
Actifry ínyenc sertésfasírozott
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Gyors halkenő
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Uborkasaláta céklával joghurtban
Szalámis kenő
Coleslaw káposztasaláta
Zöldségsaláta kecskesajttal
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Krumplis - sajtos mártás
Céklasaláta körtével
Zöldséges lepényhal
SÜTEMÉNYEK
Stracciatella - túrós szelet
MARHAHÚS
Párolt marhahús főzelékhez
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Rántott brokkoli
Pangasius egy teljes kiőrlésű tésztabundában
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés