Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Szejtán borsóval
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Tengeri ördöghal borsópürével
TÉSZTÁK
Tészta párolt zöldséggel
NYÚLHÚS
Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával
Töltött fasírozott
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsóleves reszelt tésztával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
CSIRKEHÚS
Besütött tészta
Csirke borsóval
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Spenót főzelék, friss spenótból
ÉDESSÉGEK
Kókusz rudacska
SÜTEMÉNYEK
Diós szelet kávéval
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Sajttorta
Alufóliában sült sertéshús
Karamellás-mogyorós süti
TOVÁBBI ÉDESSÉGEK
Párizsi krém csokoládéval
GOMBALEVESEK
Gombaleves szárított gombából
ÉDES ÉTELEK
Túrós nudli
KALÁCSOK
Ünnepi almás pite
Túrós kalács szilvával
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés