Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
FALATKÁK
Pácolt Hermelin sajt
Baromfi nyárs sárgarépával és körtével egy gőzedényben elkészítve.
Pácolt camembert fokhagymával és hagymával
Töltött fűszeres camembert olajban
ActiFry csirkeszárny gyömbér pácban
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
Csirkemell laskagomba szósszal
PULYKAHÚS
Pácolt sült pulykacombok
Sült csirkemellek savanyú káposztával.
Csirke steak, niva sajtból készült szósszal
SERTÉSHÚS
Nyárs gőzfazékban
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SÜTEMÉNYEK
Mákos-krémes szelet
ZÖLDSÉGLEVESEK
Tejfölös-kapros leves
Epres-túrós desszert
HÚSLEVESEK
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
Dobos torta szelet
Granko szelet
Tepertős csigák
ÉDES ÉTELEK
Darázsfészek
KALÁCSOK
Túrós pite
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés