Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
Karfiolos lencsés curry
TORTÁK
Csokoládés vakondtúrás torta
APRÓSÜTEMÉNY
Rumos kókuszgolyók áfonyával
ZÖLDSÉGLEVESEK
Leves fehér káposztából
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
Laktató zöldségleves
Sütésmentes Napóleon torta
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
Hajdinakarikák dzsemmel
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
HÚSLEVESEK
Klasszikus csirkeleves
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tonhal kenő
BEFŐTTEK
Fagyasztott medvehagyma
KALÁCSOK
Pudingos-tejfölös sütemény
TÉSZTÁK
Juhtúrós sztrapacska
Köleskása banánnal és kókusszal
PULYKAHÚS
Pulykamell joghurtos, medvehagymás mártásban
Túrós pite
GOMBALEVESEK
Gombakrémleves
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tojás rántotta
Káposzta szalonnával
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit