Nemzeti konyha
Több
JEGES DESSZERTEK
Főzésmentes csokoládés fagylalt
ZÖLDSÉGLEVESEK
Gazdag zöldségleves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Besütött grenadírmars erdei gombával
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
Leves fehér káposztából
TORTÁK
Sütésmentes Napóleon torta
Laktató zöldségleves
APRÓSÜTEMÉNY
Rumos kókuszgolyók áfonyával
Diós linzerkarikák
Hajdinakarikák dzsemmel
SERTÉSHÚS
Töltött cukkini sertéshússal
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Patiszonfőzelék
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Töltött besütött kifli
Krémes sütőtök szelet
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés