RECEPTEK
Klasszikus sűrű gulyás, amely friss kenyérrel a legfinomabb. És ne feledjék leöblíteni jó hideg söröcskével! :)
Kiváló gulyásleves bográcsban.16 literes bográcsban készítve amelyből 8 liter levest is kaphatunk. Ha éhesek vagyunk mindjárt két adagot is elfogyaszthatunk a finom levesből.
Mi is a svíčková? Végeredményben és röviden: ízletes kombinációja az omlós bélszínnek, krémes mártásnak és természetesen a cseh konyha egyik alapkövének számító knédlinek.
Finom húsgolyók pikáns paradicsomos mártásban. A golyók elkészítéséhez használhatunk darált szárnyas, sertés illetve marhahúst, esetleg ezek keverékét. Köretnek ajánljuk a kedvenc tésztájukat.
Egyszerűen elkészíthető nagyon finom mártás. Általában marhahússal és knédlivel tálaljuk.
Nagyon finom marhahúsleves. Kiválóan felmelegít a hideg őszi napokon.
A borscs a szláv országokban és Közép-Európában, főképp Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában népszerű, a legtöbb esetben céklából készült leves. Sok variációja létezik, általában a hozzávalók változtatásából ...
Ez egy nagyon ízletes és laktató étel receptje, ez a finomság darált húsból készül, sajtos, tojásos, spenótos, répás töltelékkel, tökéletesen megfelel az ünnepi asztalra.
Kiváló, nem zsíros marhafasírozott, sárgarépával töltve. Burgonyapürével vagy a kedvenc főzelékünkkel tálaljuk.
Sült marha darabkák zöldséggel és burgonyával. Vacsorára vagy ebédre .
Klasszikus tejfölös savanykás-fűszeres dijoni mustár ízzel.
Klasszikus jellegzetes zöld bors íz tejfölben.
Lágy tejszínes szósz a gomba lágy ízével.
A füstölt vagy főtt marhanyelv például otthon is elkészíthető különböző mártásokkal, míg a borjú nyelv akár rántva is tálalható.

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés