Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Póréhagyma leves sült csicseriborsóval
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sűrű zellergumóleves
Póréhagymaleves
Tavaszi leves grízgombócokkal
Csirke ramen
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés