Nemzeti konyha
Több
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Póréhagyma leves sült csicseriborsóval
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sűrű zellergumóleves
Póréhagymaleves
Tavaszi leves grízgombócokkal
Csirke ramen
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
SERTÉSHÚS
Főtt füstölt tarja
Habroló
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Paradicsom saláta
Ropogós csirke
Fokhagyma leves krumplival
HALAK
Grillezett tintahal
Palacsinta májpástétommal
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit