Nemzeti konyha▼
Több▼
CSIRKEHÚS
Csirke vajon, pirított babbal
Jurgason 60 min. közepes
Recept megtekintése
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Póréhagyma leves sült csicseriborsóval
Michal — alacsony
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
ZÖLDSÉGLEVESEK
Sűrű zellergumóleves
Jurgason 50 min. alacsony
Póréhagymaleves
Michal 6 min. alacsony
Tavaszi leves grízgombócokkal
Jurgason 25 min. alacsony
Csirke ramen
Mioo — közepes
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
Krémszelet mascarpone-val
Diós szelet kávéval
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Céklasaláta
Bográcsos gulyás bogrács nélkül
TÉSZTÁK
Sült sonkás tészta
ÉDES ÉTELEK
Nem kelt joghurtos fánk
HALAK
Rántott hal darabok harcsából
SERTÉSHÚS
Sült sertésgolyócskák
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Tojások paprikában
Céklasaláta sajttal és kukoricával
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés