A legfontosabb összetevők
Válassza ki azt az összetevőt, amelynek szerepelnie kell a keresett receptben.
Igazi ínyencség tipikus Pecorino juhsajt ízzel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
alacsony
Egyszerű, finom, tavaszi leves burgonyából, spárgából és medvehagymából.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Mennyei kukorica krémleves recept zöldséggel.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
30 min.Nehézség
alacsony
Ellenállhatatlanul vörös színű céklaleves, amely rengeteg vitaminnal és más szükséges anyaggal tölti fel a szervezetet.
Főzőcske
ZuzkaAz elkészítés ideje
60 min.Nehézség
közepes
Egy nagyon finom recept póréhagymalevesre tejjel.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
6 min.Nehézség
alacsony
Egyszerű recept, nem csak a vegánok számára.
Főzőcske
MichalAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
alacsony
Nemzetközileg is híres a toszkán bableves, amelynek számtalan verziója létezik Toszkánában. Az alapleves paradicsomos és zöldfűszeres, amiket szezonális zöldségekkel lehet gazdagítani. A következő recept ideális őszi, téli napokon, és félórán belül az asztalon lehet..
Főzőcske
DadaAz elkészítés ideje
40 min.Nehézség
közepes